Кои сме ние?

Ай Ви Ар Кънсалтинг ЕOОД е компания, която с профисионализъм и индивидуален подход се стреми да отговори на съвременните най-високи изисквания на всеки бизнес. За нас този професионализъм и индивидуално отношение към всеки от Вас не са само клишета, а наша цел. Всеки клиент е и наш партьор, а с всеки наш партньор ние се стремим към дъгосрочно и успешно сътрудничество.

Предлагаме услуги в сферата на счетоводтсвото и финансите като се стремим не само да отразяваме и документираме счетоводни операции, а да придаваме добавена стойност на вашия бизнес с предоставяне на услуги от сферата на управленското счетоводство, планиране и оптимизиране на разходи и помощ при вземане на решения.

Разполгаме с екип с широк спектър от знания и се стремим към постоянно усъвършенстване. Може да сте сигурни, че следим отблизо най-новите тенденции в нашия бизнес и актуализираме нашите умения, като обръщаме специално внимание на промените в законовите разпоредби. Можем да въведем добра организация на работа в счетоводната отчетност на всеки тип бизнес.

Our Mission

Нашата Мисия

Финансовите нужди на клиентите ни са приоритет.

Имаме богат опит в счетоводното обслужването на компании в сферата на въздухоплаването,
търговията, производството на хранителни и нехранителни стоки, IT услуги, услуги за бизнеса,
неправителствени организации, инвестиционни компании, холдинги и други.

Нашите офиси

София

ул. „Васил Кънчев“ 26, вх. А, ет. 8, Бизнес Център „Стефан Караджа“, 1510

София

бул. „Княг. Мария Луиза“ 40, ет. 5, ап. 18, 1202

Велинград

ул. Полк. „Борис Дрангов“ 16, 4600